Wij als rijschool bestaan al 22 jaar en hebben kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ik zal ons team aan je voorstellen.

Gerard: Gerard is de oprichter van de rijschool. In 2000 is hij de rijschool samen met met zijn vrouw gestart. Sandra achter de telefoon en Gerard in de auto. Zo heeft Gerard alle tijd voor zijn leerlingen en regelt Sandra de administratie. Nu heel wat jaar later is Gerard nog steeds erg actief in het les geven en heeft in de loop der jaren veel bijscholingen en cursussen gevolgd waaronder autisme begeleiding en faalangst begeleiding.


Alfred: onze collega Alfred hoort nu al 8 jaar bij ons team! Hij heeft hiervoor altijd bij de weg gewerkt op grote apparatuur zoals shovel en trekkers. Alfred komt uit een dorpje vlakbij Groningen en werkt vanuit zijn gevoel en passie. Hij is rustig en duidelijk in zijn uitleg. Ook Alfred heeft meerdere cursussen gevolgd waaronder autisme begeleiding en faalangst begeleiding. Zoals we wel eens zeggen bij Alfred : hem maak je de kop niet gek!


Leslie: Leslie is begonnen als auto instructeur en daarna doorgegroeid als motor instructeur. Hij heeft passie voor het vak en zal er alles aan doen om een leerling zo goed mogelijk te begeleiden en voor te bereiden op de examens. Leslie is een open persoon en is iemand die ook buiten werktijd vaak bezig is met motorrijden. Ook staat leslie altijd open om theorie vragen door te nemen en je daarin goed te begeleiden.


Harold: Harold is ‘nieuw’ binnen ons team. Hij doet dit werk nu 3 jaar en heeft hiervoor ook vaak op groot vervoer gereden. Hij is dit werk gaan doen vanuit liefde voor het vak! Iets waar zijn hart ligt! Her begeleiden van leerlingen ligt Harold heel goed. Hij is rustig in zijn uitleg en voelt aan wanneer het even ‘minder’ moet. Hij bied begeleiding wat bij de leerling past.


Nataschja: is onze vrouwelijke instructrice en heeft hiervoor de studie maatschappelijke zorg gedaan en daarom ook gespecialiseerd in het geven van les aan leerlingen die net even wat extra’s nodig zijn. Voor meiden is het soms wat spannend om rijles te nemen bij een man, en daarom is het misschien fijner om bij Nataschja te beginnen. Haar karakter is zorgzaam, rustig en meegaand. Ze voelt haar leerling goed aan en stemt de les af op de kwaliteiten van de leerling.

Dit is ons team.

Bij vragen bel/ mail ons

Groetjes